Piti tehdä jotain erilaista välillä.

710234.jpg

  • 100 g purjoa viipaleina
  • 2 porkkanaa kuutioina (käytin pakasteesta pikkuporkkanoita -> sulatin -> paloittelin)
  • 1 punainen paprika kuutioina
  • 1 keltainen paprika kuutioina
  • 150 g sieniä viipaleina (mä jätin pois kun ei ollut)
  • 3 dl vettä
  • 1 kasvis- tai kalaliemikuutio
  • 1-2 rkl sitruunamehua
  • suolaa
  • 2 rkl sulatejuustoa (rasvaa enintään 10%)
  • 300-400 g kuorittuja katkarapuja sulana
  • 2 banaania
  • rouhittua mustapippuria
  • vaaleaa maizenasuurustetta
  • hienonnettua tuoretta korianteria tai persiljaa
  1. Paahda kasviksia kuumalla pannulla n. 5 minuuttia. Kaada vesi kasvisten päälle, mausta ja lisää sulatejuusto. Keitä pari minuuttia. Lisää suurustetta ja keitä lisää muutama minuutti.
  2. Kaada pannulle sulatetut ja valutetut katkaravut ja banaaniviipaleet. Kuumenna ja tarkista maku. Ripottele lopuksi joukkoon yrttisilppu.
  3. Tarjoa vaikka riisin kanssa.