Suurin osa on kaupasta ja suoraan kalastajalta. Laatikot tein itse valmiista soseesta. Kinkun tietenkin paistoin. Mutta muuten mahdollisimman yksinkertaisesti, eikä mitään stressiä. Vöyhötystä olen saannut kestää koko elämäni äidin puolesta ihan tarpeeksi, joten mä ajattelin tehdä aivan toisin.
Aivan liikaa oli lajeja meille kahdelle, joten ensi vuonna uusi yritys.
- Kinkkua
- Herkkusienisalaattia
- Rosollia (ei kermaa)
- Valkosipulisilliä
- Sinappisilakoita
- Kylmäsavulohta
- Smetanasilliä
- Aurajuusto-lämminsavulohta
- Perunalaatikkoa
- Porkkanalaatikkoa
- Lanttulaatikkoa
- Leipäjuustoa (Juustoleipää)
- Paistettua munajuustoa
- Pikkusiskoa
- Valkohomejuustoa
- Kippari-savujuustoa
Kommentit