Piti kokeilla tällaista makaronilaatikkoa mikä on tehty keitinveteen. Maistui ihan hyvältä.

475396.jpg

  • 400 g tummaa makaronia
  • 1 ½ l  kana-/kasvislientä (kuutiosta)
  • 400 g broilersuikaleita
  • 2 sipulia
  • 200-300 g pakaste parsakaalia
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl aromisuolaa
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 2 tl currya
  • jauhettua valkopippuria
  • 3 kananmunaa
  • pastan keitinvesi + vettä
  1. Keitä makaronit liemessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta, mutta ota liemi talteen!!
  2. Paista broilersuikaleet ja sipuli pannulla ilman rasvaa kypsäksi. Mausta seos suolalla, paprikajauheella, currylla, pippurilla ja lisää lopuksi joukkoon parsakaali.
  3. Voitele uunivuoka tilkalla öljyä. Kaada vuokaan broileriseos, pasta ja keitinvesi sekä tarvittaessa vettä niin että makaronit peittyvät ja sekoita. Tarkista maku. Lisää lopuksi vatkatut kananmunat ja sekoita.
  4. Paista vuokaa 200 asteessa n. tunnin verran, kunnes pinta on kauniin ruskea ja munaseos on hyytynyt.