Piti kokeilla tällaista makaronilaatikkoa mikä on tehty keitinveteen. Maistui ihan hyvältä.
-
400 g tummaa makaronia
-
1 ½ l kana-/kasvislientä (kuutiosta)
-
400 g broilersuikaleita
-
2 sipulia
-
200-300 g pakaste parsakaalia
-
1 tl suolaa
-
1 tl aromisuolaa
-
2 tl paprikajauhetta
-
2 tl currya
-
jauhettua valkopippuria
-
3 kananmunaa
-
pastan keitinvesi + vettä
- Keitä makaronit liemessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta, mutta ota liemi talteen!!
- Paista broilersuikaleet ja sipuli pannulla ilman rasvaa kypsäksi. Mausta seos suolalla, paprikajauheella, currylla, pippurilla ja lisää lopuksi joukkoon parsakaali.
- Voitele uunivuoka tilkalla öljyä. Kaada vuokaan broileriseos, pasta ja keitinvesi sekä tarvittaessa vettä niin että makaronit peittyvät ja sekoita. Tarkista maku. Lisää lopuksi vatkatut kananmunat ja sekoita.
- Paista vuokaa 200 asteessa n. tunnin verran, kunnes pinta on kauniin ruskea ja munaseos on hyytynyt.
Kommentit