Tein kokeiksi kahta erilaista reseptiä. Töissä kun pyydetty gluteenittomia ohukaisia. No mä samalla yhdistin tuon maidottomankin samaan, kun niitäkin meillä on.
Mä henkilökohtaisesti pidin enemmän noista hirssiletuista.
HIRSSILETUT
- ½ litran määrästä tehtyä hirssipuuroa (hirssihiutaleita + vettä)
- 2 dl vischyvettä
- 2 kananmunaa
- 1 dl maissijauhoja
- ½ tl suolaa
- 1 rkl sokeria
- loraus öljyä
- Tee ensin puuro. Jäähdytä. Lisää loput aineet ja paista letuiksi/ohukaisiksi.
TATTARILETUT
- 2½ dl vischyvettä
- ½ dl maissijauhoja
- 1 dl tattarijauhoja
- 1 rkl öljyä
- 1 kananmuna
- ½ tl suolaa
- 1 rkl sokeria
Kommentit