Tein kokeiksi kahta erilaista reseptiä. Töissä kun pyydetty gluteenittomia ohukaisia. No mä samalla yhdistin tuon maidottomankin samaan, kun niitäkin meillä on.

Mä henkilökohtaisesti pidin enemmän noista hirssiletuista.

HIRSSILETUT

  • ½ litran määrästä tehtyä hirssipuuroa (hirssihiutaleita + vettä)
  • 2 dl      vischyvettä
  • 2          kananmunaa
  • 1 dl      maissijauhoja
  • ½ tl      suolaa
  • 1 rkl     sokeria
  • loraus öljyä
  1. Tee ensin puuro. Jäähdytä. Lisää loput aineet ja paista letuiksi/ohukaisiksi.443396.jpg

TATTARILETUT

  • 2½ dl    vischyvettä
  • ½ dl      maissijauhoja
  • 1 dl       tattarijauhoja
  • 1 rkl     öljyä
  • 1          kananmuna
  • ½ tl      suolaa
  • 1 rkl     sokeria