Tein taas armeijalle ruokaa.

Valmistin ruoan wokkipannussa.

472532.jpg

Raaka-aineiden määrät ovat puhdasta määrää.

  • 300 g lanttua suik.
  • 600 g valkokaalia suik.
  • 2 porkkanaa suik.
  • 6 isohkoa perunaa suik.
  • 2 sipulia viip.
  • pala palsternakkaa suik.
  • n. ½ l vettä
  • 2 lihaliemikuutiota (vähäsuolainen ja -rasvainen)
  • mustapippurirouhetta
  • 2 tl suolaa (mineraalisuolaa)
  • 2 tl aromisuolaa
  • 2 tl meiramia kuiv.
  • 1 tl timjamia kuiv.
  • 600 g kinkkusuik.
  • 1 tlk kidneypapuja valutettuna
  • 1 tlk valkopapuja valutettuna
  • persiljaa
  1. Kuori ja suikaloi juurekset. Freesaa juureksia hetki tilkassa öljyä. Lisää vesi ja mausteet. Anna hautua n. 30 minuutia. Lisää kinkku ja jatka hauduttamista n. 30 min. Lisää lopuksi pavut ja hienonnettu persilja. Tarkista maku!
  2. Tarjoa: ruis- tai näkkileivän kanssa ja lisukkeeksi etikkapunajuuriviipaleita.