Tein meille tänään nakkikastiketta.

Käytin Atrian kalkkunanakkeja 5%, ovat sitten todella hyviä nakkeja!!!

455847.jpg

4 annosta

  • 300 g    kalkkunanakkeja
  • 1    sipulia
  • ½ tl    öljyä
  • 1 rkl    tomaattipyreetä
  • ½    lihaliemikuutiota
  • 1/4 tl    maustepippuria jauhettu
  • 2 dl    vettä
  • 2 dl    rasvatonta maitoa
  • ½ tl    suolaa
  • ½ tl    aromisuolaa
  • 3 rkl    ruskeaa suurustetta Maizena
  1. Leikkaa nakit viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä paistokasarissa.
  2. Lisää joukkoon nakit ja paista niitä pari minuuttia sipulin kanssa. Lisää tomaattipyree, lihaliemikuutio, pippuri, suolat, vesi ja maito.
  3. Kiehauta kastike. Suurusta ja anna hautua n. 5 minuuttia.