Me kutsutaan tätä "pääkalloksi". "Pääkallollekin" löytyy monta erilaista variaatiota/versiota niin kuin on tekijöitäkin.

Lisäys: Maistui hyvältä kylmänäkin.

540449.jpg

  • 500 g tummaa makaronia
  • vettä / suolaa
  • 400 g naudan paistijauhelihaa
  • 3 sipulia
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • suolaa
  • liha- ja kasvisliemikuutiota
  • sambal oelekia (chilitahna)
  • 1 kelt. paprika
  • 1 pun. paprika
  • ½ kesäkurpitsaa
  • muutama tippa tabascoa
  • sokeria
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Iso kattila.
  2. Kuori ja suikaloi sipulit (valkosipulit viipaleiksi). Ruskista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa. Lisää sipulit joukkoon. Suikaloi paprikat ja lisää joukkoon. Tee kesäkurpitsasta puolikuita tai kolmioita, lisää pataan. Lisään tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua hetki. Maista, lisää makua tarvittaessa.
  3. Valuta pasta. Kaada takaisin kattilaan ja lisää joukkoon jauheliha. Sekoita hyvin. Tarkista vielä kerran maku.