Tänään piti tehdä miehelle lounas-/päivällisruokaa. Olen huomenna iltavuorossa, joten hän on itsekseen kotona. Jotain helppoa ja nopeaa.

490071.jpg

  • 450 g  keittojuureksia pakaste
  • n. 200 g  purjoa
  • 1-2  sipulia
  • 2 prk  veteen säilöttyä tonnikalaa
  • 2 rkl  soijakastiketta
  • ½ tl  suolaa
  • ½ tl  aromisuolaa
  • mustapippuria
  • 1 prk  Dolmio-pastakastiketta light
  • ½ dl  vettä
  • n. 2 dl  tuoretta tilliä
  1. Kuori ja hienonna sipulit. Freesaa sipuleja ja keittojuureksia (sulia) paistinpannulla ilman rasvaa. Lisää valutetut tonnikalat, mausteet ja pastakastike sekä vesi, jonka kanssa huuhtelet pastapurkin ensin. Anna hautua hetki. Tarkista maku ja lisää lopuksi tilli.
  2. Mä keitin tummaa pastaa ohjeen mukaan ja sekoitin kastikkeen ja pastan keskenään, niin sain tonnikalapääkalloa.