Pitkästä aikaa jotain kirjoitettavaa blogiini. Ruoat ovat olleet samoja joita on tultu tehtyä ennenkin tai sitten en ole tehnyt ruokaa laisinkaan.

Siskolta sain tällaisen idean laittaa leipää "lasagneen". Tämä oli tällainen kokeiluversio. Olisi saanut laittaa vain enemmän mausteita meidän makuumme ja jauhelihaa olisi saannut olla enemmän. Leipänä käytin ruisleipää kun sitä oli kuivana. Metsäreissulta tuli poimittua suppilovahveroita ja muutaman kanttarellin jotka laitoin tähän. Kastikkeena oli munamaitoa. Kannattaa jättää tilaa leivän turpoamiseen, mä jännitin kovasti tuleeko lasagne ulos vuosta kokonaan.

Tähän ruokaan voi laittaa mitä itse haluaa niin täytteeksi kuin leiväksi.

951238.jpg

  • 300 g jauhelihaa
  • kanttarellejä
  • 3 sipulia
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 kasvisliemikuutio
  • suolaa
  • aromisuolaa
  • valkopippuria
  • ruisleipää
  • MUNAMAITO:
  • 1 1/4 l rasvatonta maitoa
  • 5 kananmunaa
  • aromisuolaa
  • PINNALLE:
  • juustoraastetta
  1. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 1-1½ tuntia.