Mä taidan olla vähän ajoissa tämän asian suhteen.

Meillä tehdään nämä aina mantelimassaan. Mieheni kun on asunut Ruotsissa ja oppinut siellä syömään mantelimassaisia pullia. Hänelle oli suuri pettymys kun ensimmäisen kerran osti täällä laskiaispullia ja siellä olikin jotain hilloa välissä. Minäkin olen sitten oppinut syömään näitä pullia, kunhan ei ole karvasmantelia, yök!

Nämä pullat meni vähän lyttyyn kuljetuksessa. Tein pullat vanhempieni luona ja kotimatkalla olin sitten heittänyt jotain niiden päälle :)

1242176.jpg

Aivan tavallista pullataikinaa.

Väliin mantelimassaa (kaupan tälläkertaa) ja Flora vispiä.

Useimmiten teen itse mantelimassan pullien väliin. Koverran pulliin kolot. Pulla mikä on koverrettu pois hienonnetaan. Joukkoon mentelijauhetta, sokeria, vanilliinisokeria ja maitoa. Tämä täyte sitten koloon, kermavaahtoa päälle ja lopuksi hattu. Olisinkohan ohjeen napannut joskus Pirkasta? Nykyisin teen sen mutu-tuntumalla.

EDIT: Täytteen ohje oli Pirkka-sivuilla. Ohje löytyy täältä.