Ohje on Bruno Italian leivosvuoka-rasian kyljestä.

1925476.jpg

n. 10 kpl

  • 3 munaa
  • 1 dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl perunajauhoja
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ½ dl maustamatonta jogurttia (mä käytin kermaviiliä)
  • ½ dl juoksevaa margariinia
  • 50 g valkoista suklaata
  • TÄYTE:
  • n. 50 g tummaa suklaata
  • PINNALLE:
  • maito- ja tummaa suklaata
  1. Vaahdota munat ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi seos vaahdon joukkoon. Lisää jogurtti, margariini ja suklaarouhe. Sekoita vain sen verran, että ainekset ovat sekaisin.
  2. Lusikoi taikina pellille levitettyhin leivosvuokiin. Paina jokaiseen vuokaan pala tummaa suklaata. Suklaapalat saavat lähes peittyä taikinaan. Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes leivokset ovat saanneet hieman väriä. Älä kuitenkaan ylikypsennä, etteivät leivonnaiset kuivu!
  3. Anna jäähtyä. Valuta halutessasi leivoksien päälle sulatettua maito- ja tummaa suklaata raidoiksi.
  4. VINKKI: Voit korvata perunajauhot kaakaojauheella.