Siskon kanssa teimme yhdessä äidille kakun.

Olin ostanut Flora vispiä kolme purkkia. Ensimmäiseksi käytetty (viimeiseksi ostettu, pvm oli elokuuta) oli aivan paksua. Ei tarvinnut vatkata oikein lainkaan kun oli jo valmiiksi kermavaahtoa. Kaksi seuraavaakin (pvm oli heinäkuuta) oli sellaista paksua, mutta vähän löysempää. Siskolla oli onneksi muutama kunnollinen purkki, jotta saimme enemmän kermaa aikaiseksi. Hyvältä kerma maistui ettei maku ollut mennyt huonoksi.

Seuraavana päivänä kun luovutimme kakun äidille oli "kermavaahto" haljennut siitä päältä "saumoista". Kuten kuvasta näkyy.

Pohjana oli Fazerin vaaleita vetopohjia, jotka olin ostanut Fazerin leipomosta. Kostutus maidolla.

Välissä mustikkaa, omenasosetta ja mansikkaa. Kermavaahtoa ja vaniljakreemiä sekoitimme keskenään.

Pinnalla vain 'kermavaahtoa', suklaasydämiä, marsipaanikoristeita ja koristekuulia.