1295360459_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

  • POHJA:
  • 4 munaa
  • 1 ½ dl sokeria
  • 100 g suklaata sulana
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl perunajuhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • TÄYTE/PÄÄLLINEN:
  • 2 dl vispikermaa vaahdotettuna
  • 200g valkosuklaa-limerahkaa
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 250 g viinirypäleitä paloiteltuna
  1. Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja lisää taikinaan ohuena nauhana. Yhdistä jauhot keskenään ja lisää taikinaan siivilän läpi.
  2. Kaada leivinpaperilla vuorattuun uunipellille. Paista 225 asteessa n. 10 minuuttia.
  3. Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperin päälle. Anna jäähtyä.
  4. Yhdistä keskenään kerma, rahka ja vanillinisokeri. Levitä osa pohjan päälle ja loput päälle. Ripottele pohjan päälle viinirypäleet ja rullaa leivinpaperia apua käyttäen rullalle. Anna vetäytyä hetki.
  5. Aseta kääretorttu tarjoiluastian päälle. Levitä loppu täyte pinnalle haluamallasi tavalle ja koristele miten haluat.